Charitativní aukce fotografií REUTERS Šance pro děti je zahájena

3. 5. 2010

Aukce trvá od 3.5.2010 od 8:00 hod. a potrvá do 19.5.2010 do 12:00 hod. Vítězné licitace v aukci www.sanceprodeti.cz přinesou dětským domovům finanční dar a výherci získají kvalitní umělecké fotografie, které budou slavnostně uděleny na závěrečné slavnosti.

Onlio, a.s. podporuje tento projekt již čtvrtým rokem jako hlavní technologický partner. Aukce byla v tomto roku kompletně redesignována společností Onlio, a.s. a byl vytvořen speciální modul pro CMS Aladin  tak, aby zvládl i vyšší zátěž ve špičkách, zejména před závěrečným licitováním, kdy je nápor účastníku enormní.

Onlio, a.s. (dříve Český Web, a.s.) je předním poskytovatelem komplexních služeb pro portálová řešení včetně systémové integrace. Onlio garantuje profesionální přístup ve všech fázích realizace zakázky – od konzultací a návrhu designu řešení, přes vývoj až k finální implementaci, provozu a podpoře řešení pro webové portály, internetovou komunikaci nebo elektronický obchod. Na českém trhu působí od roku 2000. Mezi nejvýznamnější klienty patří Budějovický Budvar, Stock Plzeň-Božkov, CK Fischer, Krajský úřad Středočeského kraje, IKEA, Robert Bosch a další.

Kontakt:

Ing. Jiří Voves