Onlio je Microsoft Gold Certified Partner

31. 7. 2009

Česká společnost Onlio, a.s. se díky dlouholeté spolupráci a rozsahem získaných certifikací zařadila mezi partnerské špičky společnosti Microsoft.

Společnost Onlio, a.s. splnila náročná kritéria společnosti Microsoft a získává certifikaci Microsoft Gold Certified Partner jako člen skupiny Frederiks Group CZ, a.s. Své výjimečné postavení na trhu potvrdilo Onlio hned ve čtyřech klíčových kompetencích:

• Custom Development Solutions Competency – tato kvalifikace potvrzuje vysokou úroveň řešení poskytovaných společností Onlio v oblasti webových řešení v prostředích Visual Studio, ASP.NET, IIS, Windows Server 2003 a SQL Server.
  • Information Worker Solutions Competency – tato kvalifikace potvrzuje kompetenci společnosti Onlio na vývoj řešení a nasazování služeb založených na systémech Microsoft Office SharePoint Portal Server a Windows SharePoint Services.
  • SOA and Bussiness process Competency – tato kompetence prokazuje odbornost společnosti Onlio v oblasti návrhu, nasazení a přizpůsobení řešení pro řízení obchodních procesů (BPM) založených na technologiích společnosti Microsoft.
  • Mobility Solutions Competency – tato kvalifikace potvrzuje vysokou odbornou úroveň společnosti Onlio ve vytváření mobilních řešení založených na technologiích společnosti Microsoft.
Jiří Voves, výkonný ředitel společnosti Onlio, a.s., uvedl: „Hlubší spolupráce se společností Microsoft nám umožní poskytovat lepší služby pro naše klienty a následně pomůže posílit naší pozici na trhu ICT společností. Těší mne, že díky rostoucímu obratu, výborným referencím a především dlouhodobé tvrdé práci našich zaměstnanců jsme dosáhli tohoto stupně partnerství.“

O společnosti

Onlio, a.s. (dříve Český Web, a.s.) je předním poskytovatelem konzultačních služeb a softwarových řešení pro podnikání klientů na internetu ve střední Evropě. Onlio garantuje profesionální přístup ve všech fázích realizace zakázky – od konzultací a návrhu a designu řešení, přes vývoj až k finální implementaci, provozu a podpoře řešení pro webové portály, internetovou komunikaci nebo elektronický obchod. Na českém trhu působí od roku 2000. Mezi nejvýznamnější klienty patří Budějovický Budvar, Stock Plzeň-Božkov, CK Fischer, Krajský úřad Středočeského kraje, IKEA a další.

Microsoft Gold Certified Partner

Partneři se statutem Gold Certified Partner představují špičku mezi partnery společnosti Microsoft. Tyto firmy musí zaměstnávat certifikované odborníky na technologie Microsoft a prokázat svoji odbornost v úspěšně realizovaných projektech ještě před vstupem do programu Microsoft Certified Partner. Členové mají zaručen exclusivní přístup k informacím včetně školení a produktům již v době vývoje nového software a rovněž technickou podporu.
Značka Microsoft Gold Certified Partner je zárukou kvality, kompetence a zkušeností, prověřených při realizaci zákaznických řešení.