Redesign webu Fernet Stock Citrus

7. 10. 2008

Společnost Onlio vytvořila novou podobu webových stránek http://citrus.stock.cz. Jejich design a grafické zpracování obsahu se řídí vizuálním, komunikačním a technickým zadáním značky.

Prvotní koncept pro úpravy webu byl vytvořen na základě statistických dat, které Onlio kvartálně vyhodnocuje. Dále se upravoval podle cílových skupin a zhodnocení dalšího vývoje. V struktuře webu se změnilo pořadí a názvy položek tak, aby snáze zasáhli cílovou skupinu. Celé řešení je uživatelsky přístupné a indexovatelné vyhledávači.

Webové stránky jsou postavené na publikačním systému Aladin. Před publikací se mohou snadno otestovat v stoprocentním náhledu. Díky zvolené technologii lze web i efektivněji rozvíjet na základě implementovaných modulů jako je např. diskuzní fórum, fotogalerie, kalendář akcí, chráněná zóna, elektronická pohlednice, RSS kanál nebo modul externí data pro obojsměrnou výměnu dat z jiných systémů pomocí XML, CVS či webových služeb.

Díky implementaci Newsletteru lze aktivněji využívat data registrovaných uživatelů k zaslání blahopřání k narozeninám, pozvání na akci v blízkosti jejich bydliště a celkově je informovat o pravidelných akcích klubu.

Jednou z prvních aktivit, do které budou členové klubu zapojeni, je soutěž „Staň se tváří Citrusu!“. Soutěžící mohou zasílat své fotografie a hlasovat pro ty nejzajímavější. Odměnou jsou zajímavé ceny. Kromě možnosti stát se tváří značky, můžete vyhrát výlet se svoji partou do likérky v Prádle u Nepomuku nebo získat věcné dárky v podobě balení Fernet Stock Citrus, triček či skleniček.

Společnost Onlio, a. s., (www.onlio.com) je předním poskytovatelem konzultačních služeb a softwarových řešení pro aktivity klientů na internetu (eBusiness řešení). Specializuje se na webové technologie a web marketing. Dodávaná řešení zahrnují především transakční webové portály, eCommerce a komplexní služby v oblasti webového marketingu. Mezi klienty společnosti patří Albion Group, Austria Hotels International, Budějovický Budvar, CK Fischer, ČEPRO, ČNB, Hewlett-Packard, Makro Cash & Carry, Magistrát města Pardubic, Ministerstvo zdravotnictví, Multi Development, Reuters, Robert Bosch, Stock Plzeň-Božkov, Telefónica O2, TENZO, Universita Pardubice, ÚMČ Praha 3 a mnoho dalších.